Bakan Tekin'in 'eşek' benzetmesine verdiği yanıt şaşırttı! Kimse beklemiyordu…

Sosyal medya platformlarında dikkat çeken bir olay, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile bir öğretmen arasında yaşandı. Öğretmen olduğunu iddia eden bir kişi, Bakan Tekin’e yönelik yaptığı "eşek" benzetmesiyle gündeme oturdu. Bakan Yusuf Tekin’den öğretmene cevap gecikmedi.

Bakan Tekin'in 'eşek' benzetmesine verdiği yanıt şaşırttı! Kimse beklemiyordu…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde sosyal medya platformlarında gündem yaratan bir olay, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile bir öğretmen arasındaki olay oldu. Yeni eğitim öğretim döneminin başlangıcında Bakan Tekin, Çanakkale’den Gazze’ye bağımsızlık ruhunu ve vatan sevgisini ön plana çıkaran bir açılış dersi talimatı vermişti. Ancak bir öğretmen, bu kararı uygulamayacağını belirterek Bakan Tekin’e yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Öğretmen olduğunu iddia eden bir kişi, “Yusuf Tekin istediği kadar anırsın Gazze’yi… Ben öğretmenim. Çanakkale bölümünü anlatırım. O kadar…” şeklinde bir tweet paylaşarak bakanı hedef aldı. Bu paylaşım, 6 Eylül’de sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı ve yaklaşık 1 milyon kişi tarafından görüntülendi.

ÖZÜR DİLEDİ

Ancak tartışma, 23 Eylül’de yeni bir boyut kazandı. Aynı şahıs, Bakan Tekin’e özür dileyen bir paylaşımda bulundu. “Değerli bakanım Yusuf Tekin; bir anlık gafletle paylaştığım ve sonrasında çok pişman olduğum haddimi aşan bu tweet nedeniyle üzgünüm. Siz değerli bakanımın gönlünün enginliğine sığınıyorum, affınızı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

BAKAN TEKİN’İN CEVABI

Bu özür talebi üzerine, Bakan Yusuf Tekin, söz konusu paylaşımı alıntılayarak öğretmeni affettiğini duyurdu. Tekin, “Estağfirullah hocam. Hepimiz insanız. Allah yolunuzu açık etsin, yardımcınız olsun…” diyerek olayın üstüne bir nokta koydu.

SOSYAL MEDYA TEPKİLERİ

Bakan Tekin’in affedici tavrı, sosyal medya kullanıcıları arasında tartışmalara neden oldu. Bir kısım kullanıcı, bakanın öğretmene gösterdiği bu anlayışın yanlış olduğunu belirterek, hakaret eden öğretmenin cezalandırılması gerektiğini savundu. Sosyal medya platformlarında bu konuda birçok yorum ve görüş paylaşıldı.

 

Bakan Tekin'in 'eşek' benzetmesine verdiği yanıt şaşırttı! Kimse beklemiyordu…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.